Saltar al contingut
  Portada » Blog » Entrevista 16/03/2022

  Entrevista 16/03/2022

  El proper dimecres 16 de març de 2022 a les 18h els nostres companys de Martínez&Caballero Abogados ens han convidat al seu programa per fer-nos una entrevista en directe on parlarem dels nostres serveis i la nostra experiència professional.

  El programa forma part d’un conjunt d’entrevistes on conversaran amb professionals de diferents àrees d’expertesa per tal que puguin compartir la seva experiència. També exposarem temes d’interès per a tots els espectadors que volen conèixer més a fons el seu treball diari.

  Estem molt agraíts a la invitació de Martínez&Caballero Abogados per la invitació i esperem que la entrevista pugui resultar d’interés.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.