Saltar al contingut

Comencem a treballar junts?

Com que cada projecte és un món necessitarem conèixer bé què tens en ment i quins són els condicionants de partida. Vine a explicar-nos el teu projecte i cercarem la millor solució tècnica per encarar-ho i et facilitarem una proposta d’honoraris ajustada a les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Telèfon

Fixe: (+34) 93 408 20 28

Email

info@garciafraile.com

Oficines

Carrer de Puerto Príncipe 22, Bx 2 (08027, Barcelona)

Proximitat

Estem disponibles per atendre tots els teus dubtes i orientar-te en el teu projecte. Ens agrada tenir un contacte estret als nostres clients per tal d’oferir lun servei personalitzat i atent amb les seves necessitats.

Pluridisciplinari

Comptem amb els recursos i col·laboradors per atendre totes les teves necessitats. D’aquesta forma podem atendre des de qüestions de caire legal, estructural, d’instal·lacions o constructius.

Professionalitat

Portem més de 30 anys al sector i hem treballat en tot tipus de projectes arquitectònics. Atenem amb el mateix rigor i cura tant a les petites reformes com a promocions immobiliàries de grans dimensions.

Posa’t en contacte!

Si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres des del formulari web. Mirarem de respondre tan aviat com ens sigui possible. Indica’ns de la forma més acurada possible al cos del missatge què precises.

Estigues atent a les últimes novetats. Subscriu-te a la newsletter i et farem arribar els últims articles del nostre blog, novetats del sector i notícies relacionades amb el nostre despatx.