Saltar al contingut

Necessites arquitecte a Barcelona?

Oferim tota classe de serveis arquitectònics, des de petites reformes fins a projectes d’obra nova de gran extensió. Si vols fer una ullada a alguns dels darrers projectes que hem elaborat fins al dia d’avuí, aquí et deixem una breu selecció.

Rehabilitació

És important mantenir en bon estat de conservació els elements comuns de les edificacions per tal d’allargar la vida útil dels edificis i garantir el confort i l’habitabilitat al seu interior. Portem centenars de rehabilitacions fetes!

Accessibilitat

Les comunitats de propietaris han de garantir l’accessibilitat per a tots els usuaris de la finca que puguin tenir dificultats en la seva mobilitat. Per això, sovint cal adequar els accessos al vestíbul comunitari o entre plantes.

Equipaments

També hem treballat en equipaments de pública concurrència de diferents tipus: instituts públics, centres de formació, equipaments esportius i culturals, residències de gent gran i centres comercials.

Obra nova

Ens fascina quan algú arriba al despatx amb la proposta de construir la seva casa des de zero! T’acompanyarem des del primer moment, cercant el millor solar, fins el final d’obra.

Reformes

Les vides canvien, i sovint cal adaptar els espais a les nostres necessitats. Vols modificar la distribució de casa o millorar la seva accessibilitat? T’expliquem com fer-ho.

Informes

Experts en arquitectura legal i forense. Hem redactat centenars d’informes tècnics, dictàmens judicials, taxacions, certificats d’eficiència energètica i cèdules d’habitabilitat.

T’agrada el que fem?

Contacta’ns!