Saltar al contingut
Oscar y Daniel

Arquitectes de proximitat

Ubicat al districte de Sant Andreu, a Barcelona, som un estudi d’arquitectura encapçalat pel Daniel García-Fraile Cobo i l’Oscar García-Fraile Pueyo, ambdós arquitectes per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, a la UPC.

A més, som experts en lesions d’edificació i en arquitectura forense i fa més de 30 anys que estem centrats en la rehabilitació d’edificacions, obra nova i arquitectura legal.

Tens algun projecte en ment? No dubtis a contactar amb nosaltres per a poder-ne parlar. Ens adaptem a les teves necessitats i t’orientarem en tot el procés perquè puguis dur-lo a terme satisfactòriament, des de l’avantprojecte fins als darrers tràmits per finalitzar l’obra.

Oscar García-Fraile Pueyo

Oscar García-Fraile Pueyo

Arquitecte COAC nº 69.462-2

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), graduat al 2015. Màster Universitari en Arquitectura, en la línia d’Urbanisme, Paisatgisme i Gestió Territorial al 2016. Postgrau en Lesions d’Edificacions, Càlcul d’Estructures en Rehabilitació i Certificació Energètica per l’Escola Sert. Postgrau en Valoracions Immobiliaries per l’Institut de Formació Contínua del Col·legi d’Arquitectes de Madrid. Membre de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses d’Arquitectura.

Daniel García-Fraile Cobo

Daniel García-Fraile Cobo

Arquitecte COAC nº 20.619-9

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), graduat al 1991. Diploma de Postgrau en Arquitectura Legal i Forense per l’Universitat Pompeu Fabra (DALF). Fundador de l’estudi d’arquitectura ARQBCN al 1991, amb més de 1.000 projectes executats durant més de 30 anys de professió. Especialitzat en rehabilitació d’edificacions i obra nova d’habitatges unifamiliars. Membre de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses de Catalunya (AAEPFC).

També col·laboren amb nosaltres des de l’Estudi Øbs! Arquitectura de Madrid:

Ángel García-Fraile Aracil

Ángel García-Fraile Aracil

Arquitecte COAM nº 13.853

Ana Fernández Pedroche

Ana Fernández Pedroche

Arquitecta COAM nº 13.867

Han treballat amb nosaltres:

Alegría Garrofé, Ernest Taberner, Judit Pou, Victoria Macoc, Raül Vasquez, Maria Bianchi, Iker Gómez, Mario Rabaneda, Joaquim Segú, Carme Balta, Manel Galván, Xavier Salas, Sonia Hernández, Raúl García, Germán Masanes, Oliver Sánchez, Gisele Daga

Vols treballar amb nosaltres? Pots fer arribar el teu CV i portafoli a cv@garciafraile.com

De proximitat

Estem disponibles per atendre tots els teus dubtes i orientar-te en el teu projecte. Ens agrada tenir un contacte estret als nostres clients per tal d’oferir lun servei personalitzat i atent amb les seves necessitats.

Pluridisciplinari

Comptem amb els recursos i col·laboradors per atendre totes les teves necessitats. D’aquesta forma podem atendre des de qüestions de caire legal, estructural, d’instal·lacions o constructius.

Professionalitat

Portem més de 30 anys al sector i hem treballat en tot tipus de projectes arquitectònics. Atenem amb el mateix rigor i cura tant a les petites reformes com a promocions immobiliàries de grans dimensions.

Els nostres valors

A García-Fraile Arquitectura som un despatx on ens centrem en els nostres clients, oferint un tracte proper i personalitzat en cada cas. Som conscients que l’arquitectura és un dret de la ciutadania i cal garantir el seu accés a tothom, centrant-nos sempre en crear espais acollidors, accessibles i funcionals, per a que tothom pugui utilitzar-los i millorar així la seva qualitat de vida.

Considerem fonamental proporcionar els serveis tècnics per satisfer les necessitats de cada persona, considerant especialment a les persones grans i al fet que tothom podem trobar-nos en situació de dependència, essent imprescindible la accessibilitat total i universal en el disseny dels espais, afavorint la autonomia personal, integració i les activitats comunes del dia a dia.