Saltar al contenido
  • por
Portada » Blog » Entrevista 16/03/2022

Entrevista 16/03/2022

El proper dimecres 16 de març de 2022 a les 18h els nostres companys de Martínez&Caballero Abogados ens han convidat al seu programa per fer-nos una entrevista en directe on parlarem dels nostres serveis i la nostra experiència professional.

El programa forma part d’un conjunt d’entrevistes on conversaran amb professionals de diferents àrees d’expertesa per tal que puguin compartir la seva experiència. També exposarem temes d’interès per a tots els espectadors que volen conèixer més a fons el seu treball diari.

Estem molt agraíts a la invitació de Martínez&Caballero Abogados per la invitació i esperem que la entrevista pugui resultar d’interés.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.