Saltar al contenido
  Portada » Blog » Asesoramiento inmobiliario

  Asesoramiento inmobiliario

  No tots els dies fem el pas per comprar la que serà la nostra propera llar. Alhora, és un procés que genera molts dubtes, pors i incerteses. M’estaré equivocant? El preu és correcte? Té problemes constructius que m’hagin passat desapercebuts?

  És comú, abans de comprar un cotxe de segona mà, portar-lo al taller mecànic per constatar que es troba tot en bon estat. Ara bé, quan parlem de la compra d’un immoble, que pot resultar 20 o 30 vegades més costós que un cotxe de segona mà, ja no és tan comú demanar assessorament a experts abans de fer el pas. A García-Fraile Arquitectura oferim el servei d’assessorament immobiliari per tenir més eines per a prendre una decisió tan important. Surt de dubtes i demanan’s consell.

  Assessorament

  Nosaltres sempre fem un estudi pormenoritzat de pros i contres que poden identificar-se en un immoble, partint d’un anàlisi de la localització (estudi socioeconòmic, evolució del mercat, estudi de rendibilitats…) fins a un estudi constructiu de tot l’edifici.

  En primer lloc evaluem l’estat constructiu de l’habitatge per constatar si presenta deficiències importants o si caldrà executar obres de rehabilitació/reforma properament.

  A més, cal tenir en compte que quan algú es compra un pis també està adquirint una part proporcional de tots els elements comuns de la finca. Per tant, convé conèixer bé en quin estat es troba tota l’edificació i així evitar sobrecostos imprevistos. D’altra forma, podria ser que aviat calgui realitzar la rehabilitació dels patis o de la coberta comunitaria, elements que sovint no es tenen en compte quan es realitza una primera visita amb un agent immobiliari.

  És comú que les mesures que s’indiquen als anuncis o al cadastre no es corresponguin fidelment a la realitat. Així doncs, també fem un aixecament planimètric per tal de tenir la certesa de quina és la superfície útil de l’immoble que es pretén adquirir.

  Paga un preu just

  Allò que més acostuma a preocupar a un comprador és saber si l’immoble que està comprant es troba bé de preu o està sobrepreuat. Per tant, sempre fem una valoració comparativa, amb la finalitat de determinar si el preu és adequat.

  Després d’haver plasmat pros i contres a un informe tècnic, el potencial comprador tindrà moltes més eines per a negociar un bon preu o per prendre una decisió millor formada.

  ¿Cuánto puede costar?

  Redactem un informe detallat a partir de 200€+IVA, incloent-hi la visita a l’immoble i la presa de dades necessària. Ponte en contacto con nosotros y te atenderemos lo más pronto posible.

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *